zaterdag 15 december 2012

Kerstperikelen


Beste schrijfliefhebbers! Zouden jullie aan mij willen doormailen of je van plan bent om naar de vierde en laatste schrijfbijeenkomst te komen? Deze vindt plaats op zaterdag 12 januari 2013 in De Kapberg, Noordenseweg 23 in Nieuwkoop, van 14 tot 17 uur. Graag voor de kosten € 15.- overmaken op bankrek.nr. 301107297 t.n.v. M. Meijer, Citatenmuseum in Wassenaar. Op deze middag gaan we ook de toekomstplannen met betrekking tot de geschreven teksten bespreken!
Daarnaast dit: ik heb aangeboden om in 2013 nog een maand feedback te geven over verhalen die jullie nog willen schrijven n.a.v. schrijfopdrachten. Ook kan ik aanwijzingen geven bij reeds geschreven verhalen. Als je dit graag wilt, dan voor deze begeleiding gedurende de maand januari ook graag € 15.- overmaken. Veel groeten, fijn weekend, 
Mia Meijer.

Schrijfopdracht nr. 350

Verheug jij je over de komende kerstdagen? Ben je er op de een of andere manier al mee bezig? Wat is voor jou het meest essentiële aan Kerstmis? Zijn er bepaalde tradities of gewoonten waar je met kerst aan meedoet? Heb je een mooie herinnering aan het kerstfeest uit je jeugd?